Leden werkgroep zorg

Elke VO-en VSO-school die deelneemt in het SWV Rivierenland vaardigt een lid af naar de werkgroep zorg.

De werkgroep bestaat uit de volgende personen:

ORS Lek en Linge  Liane de Vries  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
ORS Lek en Linge Annet Lucassen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Elise Ouwehand Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge locatie de Lingeborgh          Bart Fokkema  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RSG Lingecollege   Malou Klomberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RSG Lingecollege     Erich Herkendaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RSG Lingecollege PrO   Twan Vos   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC                   Marion Valkenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC           Simone van den Oetelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helicon Kesteren Tom Lenkens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bovenschoolse voorziening Rivierenland Anita Voerman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brede Zorgschool De Cambier   Miriam Kramer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sonnewijser   Kirsten Willemsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pantarijn         Frans Greeve Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bij vragen over Passend Onderwijs binnen uw school kan contact opgenomen worden met een van de leden van de werkgroep zorg.