Elke VO-en VSO-school die deelneemt in het SWV Rivierenland vaardigt een lid af naar de werkgroep zorg.

De werkgroep bestaat uit de volgende personen:

ORS Lek en Linge     Rachel de Haan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Annet Lucassen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Petra Kok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Havo/VWO Miranda van Soerland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge locatie de Lingeborgh          Bart Fokkema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege Mavo en ISK Sylvia Claessens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege vmbo k-b/pro   Cindel van der Valk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege Havo/VWO Christa Marbus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC                   Steffie van den Berg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC           Simone van den Oetelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yuverta Kesteren Tom Lenkens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OPDC Rivierenland Anita Voerman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brede Zorgschool De Cambier   Bianca Hamers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sonnewijser   Cécile Cuvelier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pantarijn         Lisette Lindeman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ida Gerhardt Academie Stella Hesp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ida Gerhardt Academie Tessa Langendam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het vergaderschema van de werkgroep zorg schooljaar 2022-2023:

3 oktober 2022 14:30-16:30
7 november 2022 14:30-16:30
6 februari 2023 14:30-16:30
3 april 2023 14:30-16:30
5 juni 2023 14:30-16:30


Bij vragen over Passend Onderwijs binnen uw school kan contact opgenomen worden met één van de leden van de werkgroep zorg.