Leden werkgroep zorg

Elke VO-en VSO-school die deelneemt in het SWV Rivierenland vaardigt een lid af naar de werkgroep zorg.

De werkgroep bestaat uit de volgende personen:

ORS Lek en Linge  Rachel de Haan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Annet Lucassen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Petra Kok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge locatie de Lingeborgh          Bart Fokkema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege   Malou Klomberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege     Erich Herkendaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege PrO   Twan Vos   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC                   Marion Valkenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC           Simone van den Oetelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helicon Kesteren Tom Lenkens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OPDC Rivierenland Anita Voerman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brede Zorgschool De Cambier   Bianca Hamers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sonnewijser   Cécile Cuvelier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pantarijn         Lisette Lindeman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ida Gerhardt  Ester Kraal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bij vragen over Passend Onderwijs binnen uw school kan contact opgenomen worden met één van de leden van de werkgroep zorg.