Elke VO-en VSO-school die deelneemt in het SWV Rivierenland vaardigt een lid af naar de werkgroep zorg.

De werkgroep bestaat uit de volgende personen:

ORS Lek en Linge Vmbo    Rachel de Haan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Brugklaslocatie Floor Dumoulin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge VWO Patricia van de Steen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge Havo Miranda van Soerland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ORS Lek en Linge locatie de Lingeborgh          Bart Fokkema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege Mavo  Marleen Koppers m.koppers@lingecollege.n
Lingecollege ISK Janneke Broers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege Vmbo k-b/pro   Cindel van der Valk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lingecollege Havo/VWO Christa Marbus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC Vmbo/PrO                  Karlijn van der Hulst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KWC Havo /VWO          Jacqueline Hendriks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yuverta Kesteren Tom Lenkens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OPDC Rivierenland Anita Voerman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Brede Zorgschool De Cambier   Bianca Hamers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sonnewijser   Petra Korthout Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pantarijn         Eva Ruttenberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ida Gerhardt Academie Stella Hesp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ida Gerhardt Academie Tessa Langendam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Linawijs-de Kom Anne-Marie Wijffels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Linawijs-de Kom Marije Vleugel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het vergaderschema van de werkgroep zorg schooljaar 2023-2024

 

Datum Tijd Locatie Thema
 11 september 2023 14.30 - 16.30 Yuverta Kesteren  Preventief werken
 6 november 2023 13.00 - 17.00 Gemeentehuis Culemborg Verbindingsdag onderwijs-zorg
 5 februari 2024 14.30 - 16.30 Pantarijn Kesteren OPP en LWOO-PrO (wetgeving) 
 8 apri 2024 14.30 - 16.30 Linawijs Culemborg  Route naar inclusief onderwijs (VSO Coaches)
 3 juni 2024 14.30 - 16.30 Sonnewijser  Genderproblematiek (COC) 


Bij vragen over Passend Onderwijs binnen uw school kan contact opgenomen worden met één van de leden van de werkgroep zorg.