Directie en scholenoverleg SWV Rivierenland

Het bestuur van het SWV Rivierenland heeft gekozen voor een bestuur‐directiemodel. In dit model is het bestuur eindverantwoordelijk voor de instandhouding van het samenwerkingsverband en heeft de rol van intern toezichthoudend orgaan.In deze nieuwe structuur blijft de directeur SWV Rivierenland verantwoordelijk voor de uitvoering van het bestuursbeleid en doet dit in overleg met leden van het scholenoverleg SWV Rivierenland. 
De directeur van SWV Rivierenland is Angélica García Asensio. Voor uw vragen over Passend Onderwijs en over het samenwerkingsverband is zij bereikbaar op telefoonnummer 0345-769081 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De leden van het scholenoverleg zijn:

KWC  Hans van Heesewijk 
 Lek en Linge Culemborg André Viets 
Lek en Linge vestiging de Lingeborgh   Ronald van der Vlies 
 Lingecollege Han ter Reegen en Peter Schaap
 Helicon  Machteld Kok
Ida Gerhardt Academie vacant
 Pantarijn Otto Wijma
 Cambier Paul Hijne
 De Sonnewijser Leonie Cornielje
De Brouwerij Aaldert van der Horst (voorzitter)

 

Het SWV Rivierenland is een netwerkorganisatie tussen de VO- en de VSO-scholen die aangesloten zijn. Naast de scholenoverleg en de bestuursvergaderingen kent deze nog aantal overlegorganen. De werkagenda van het samenwerkingsverband voor schooljaar 2018-2019 kunt u hier terugvinden: werkagenda

Het jaarplan met de programma’s die het SWV Rivierenland uitvoert wordt onderstaand weergegeven:

Jaarplan 2019

Inspectierapport_.pdf

Jaarverslag 2018

Financiële verrekening overstappende leerlingen in SWV Rivierenland