De start van passend onderwijs! Door de invoering van passend onderwijs wordt een sterk beroep gedaan op de school en de leraar. Het doel is en blijft dat dankzij passend onderwijs het aantal jongeren met ondersteuningsvragen meer en meer in het regulier onderwijs opgevangen wordt. Voor de school en de leraar betekent dit dat er een groter beroep wordt gedaan op de didactische kwaliteiten als omgaan met verschillen, gedifferentieerd werken en klassenmanagement.
Mijn naam is Nicole van Burk, werkzaam op het ondersteuningscentrum te Geldermalsen. De Equip/TOPs! trainingen bied ik al sinds een aantal jaren aan op het ondersteuningscentrum. In het kader van passend onderwijs en preventie is besloten om TOPs! trainingen, naast de Rebound (kosteloos) aan te bieden op de scholen binnen het samenwerkingsverband.

Met TOPs! creëer je als trainer een veilig, positief leer- en leefklimaat tijdens de trainingen, op school. Vanuit dit klimaat houden leerlingen rekening met elkaar, kunnen zij elkaars gezichtspunt innemen en elkaar helpen om problemen op te lossen. Leerlingen hebben respect voor elkaar en laten positief gedrag zien, nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen denken en handelen. Dit komt de veiligheid op allerlei gebieden ten goede! TOP-gedrag.

 

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een e-mail te sturen naar de TOPs! Trainer/Coach Nicole van Burk